Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

Nephelim-buster!Νέα επίθεση κατά της Ορθοδοξίας εξαπολύθηκε πρόσφατα από τα διεθνή κέντρα εξουσίας στο πρόσωπο του Μέγιστου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Η κατηγορία που σκαρφίστηκαν αυτή την φορά οι υπηρέτες των Μασόνων αφορά στη δωρεάν παραχώρηση έκτασης 31 στρεμμάτων δάσους στο Πανόραμα, από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης προς την τοπική Μητρόπολη με σκοπό την ανέγερση ιδρύματος χρονίως πασχόντων. Ισχυρίζονται ακόμη οι κακόβουλοι πως η Εκκλησία δεν έχει καμιά δουλειά να χτίζει τέτοια ιδρύματα και πως ο μόνος σκοπός της είναι να αρπάξει τις περιουσίες των απελπισμένων ασθενών στα πρότυπα των Εκκλησιαστικών γηροκομείων.

Η Ορθοδοξία όμως , λαός και κλήρος, πεφωτισμένοι Πατέρες και "Ελληνορθόδοξο Χριστεπώνυμο Πλήθος" ΔΕΝ πρόκειται να αφήσουν αναπάντητη τη λασπολογία. Κύριοι Σιωνισταί : από που κι ως που επενδύσεις όπως γηροκομεία, ιδρύματα για χρονίως πάσχοντες και άλλες ανρθωπο-αποθήκες με σκοπό την κατάσχεση περιουσιών είναι κάτι το μεμπτό; Γνωρίζετε μήπως τα λειτουργικά έξοδα που έχει η Εκκλησία μας; Αν όχι , μπορείτε απλά να δείτε μερικά από τα αυτοκίνητα των κληρικών μας και θα καταλάβετε. Περισσεύει η υποκρισία όταν δείχνετε ξαφνιασμένοι βλέποντας την καταπάτηση δασικών εκτάσεων από την Εκκλησία από τη στιγμή που αυτό αποτελεί πρακτική αιώνων και πλέον έχει καταστεί μέρος της Ορθόδοξης Παράδοσης και αναπόσπαστο κομμάτι των ελληνικών Ηθών και Εθίμων εν γένει. Η τελική ακύρωση της παραχώρησης που επέβαλλε το ΣτΕ, αποτελεί κατάφωρη καταπάτηση των θρησκευτικών μας ελευθεριών που πηγάζει από την λύσσα των Εβραιομασόνων και των πολυεθνικών (!;) ενάντια στην αυθεντική θρησκεία του "Ελληνορθόδοξο Χριστεπώνυμο Πλήθος".

Είναι τυχαίο άραγε ότι τα ΜΜΕ που διεξάγουν αυτό τον πόλεμο κατά τις Ορθοδοξίας -και κατ' επέκταση κατά όλων των ανθρώπινων Αξιών- ελέγχονται από μεγιστάνες με Εβραϊκή καταγωγή; Είναι μήπως τυχαία η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που επέλεξαν να πλήξουν την Εκκλησία (3 χρόνια πριν το 2012); Η απάντηση είναι φυσικά όχι. Όλα αυτά είναι μια ενορχηστρωμένη επίθεση στην ψυχή της χώρας που τρομάζει περισσότερο τους κακούς: της Ελ-λάντα. Είναι γνωστό ότι από τη Δημιουργία του Κόσμου όλοι οι υπόλοιποι λαοί της Γης δολοπλοκούν ενάντια στου Έλληνες γιατί τους ζηλεύουν και φοβούνται ότι θα μπουν εμπόδιο στα -σκοτεινά φυσικά- σχέδιά τους. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε τα λόγια που είχε πει ο Κίσσιγκερ περί Ελλάδος σε διαφορετικά σημεία μέσα στο χωροχρονικό συνεχές (για όσους τα λησμόνησαν δείτε εδώ τέρατα).

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται λοιπόν και αυτή η ύπουλη επίθεση ενάντια στο Έθνος όπως και τόσες άλλες. Από την κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες μέχρι τα Ίμια, το σατανικό καρναβάλι και τη μουσική Ροκ. Η Εκκλησία γι' ακόμη μια φορά θα σταθεί στο ύψος της και θα ξεπεράσει αλώβητη το νέο κύμα επιθέσεων σε Άνθιμο και Εφραίμ. Να είναι σίγουροι γι' αυτό οι Αναρχο-κομμουνσταί Νεφελίμ που ελέγχουν την Αμερικανική κυβέρνηση... Now it's on!

ΥΓ. Τηλεφωνήστε τώρα στο 2310 666 99α και παραγγείλετε το νέο βιβλίο "Σκοτεινά Σαπούνια". Έχει μείνει περιορισμένος αριθμός αντιτύπων. Μόνο 2 ευρώ το κιλό. Πιο φτηνά κι από τη λαϊκή.