Τρίτη, 15 Απριλίου 2008

Αν οι ναζί ξανάπαιρναν την εξουσία...


Γερμανία 2008 και οι νάζι έχουν επανέλθει στην εξουσία δηλώνοντας δύναμη σταθερότητας και συνεργασίας. Τα βιβλία ιστορίας της χώρας έχουν αλλάξει προς μια πιο "παιδαγωγική" κατεύθυνση και αποδεικνύουν ότι οι ναζί ήταν πάντα δημοκρατικό και φιλειρηνικό κόμμα με μια τάση "εκπολιτισμού" ξένων λαών. Μάλιστα ορισμένοι Γερμανοί τηλεπλασιέ καταδεικνύουν την αγάπη που είχαν οι κατακτημένοι λαοί στον Χίτλερ προβάλλοντας το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν οπαδοί των ναζί σε αυτές τις χώρες. Βίντεο που δείχνουν ξένους νεοναζί να προσκυνούν τον εικονιζόμενο fuhrer σαν Θεό, κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς στην χώρα. Το δικαστήριο του Βερολίνου καταδικάζει μια ομάδα πανεπιστημιακών , οι οποίοι είχαν χαρακτηρίσει τους ναζί ως ακροδεξιούς. Οι ναζί δηλώνουν δικαιωμένοι και αυτοχαρακτηρίζονται ως πατριώτες εθνικοσοσιαλιστές που δεν έχουν καμία σχέση με τα άκρα.

Μια ακόμη άρεια μέρα ξημερώνει στο τέταρτο ράιχ. Μαύρα σύννεφα όμως σκεπάζουν σήμερα τον γενετικά καθαρό ουρανό της Γερμανίας ενώ μια αδιόρατη ένταση πλανάται στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι πρωινές εφημερίδες θα φέρουν τ' άσχημα μαντάτα. "ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ : ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ 'ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ'". Κύμα οργής πλημμυρίζει την Γερμανία. Η καγκελαρία καταγγέλλει την γειτονική χώρα για προσπάθεια σφετερισμού της Γερμανικής Ιστορίας και των Γερμανών Ηρώων, φοβούμενη εκδήλωση αλυτρωτικών τάσεων. Η Αυστρία αντιτάσσει πως ο Χίτλερ ήταν Αυστριακός παρόλο που αργότερα απέκτησε την Γερμανική ιθαγένεια. Μεγαλοιδεατικοί χάρτες εμφανίζονται στην Αυστρία παρουσιάζοντας το τρίτο ράιχ σε όλη του την έκταση, ως Αυστριακό.

Ο Μητοπολίτης της Νυρεμβέργης Πάνθυμος διοργανώνει πατριωτικά συλλαλητήρια με μασκότ τον νομάρχη Βάδης-Βιτενβέργης Πανίκεν "the nazi dwarf" ντυμένο ινδιάνο πάνω σε άλογο , συγκεντρώνοντας τεράστια πλήθη απ' όλη την Γερμανία. Πανό που αναγράφουν "ADOLF WAS GERMAN" κατακλύζουν τον χώρο. Η λαοθάλασσα ριγεί όταν εμφανίζεται ο έφιππος νομάρχης συνοδευόμενος από 2 πατριώτες που είναι ντυμένοι με την παραδοσιακή στολή των SS. Τα πατριωτικά συνθήματα δίνουν την θέση τους σε πύρινους λόγους Γερμανικής υπερηφάνειας ενώ η εκδήλωση καλύπτεται σε απευθείας σύνδεση ακόμη κι από ξένα ΜΜΕ.

Αδιάλλακτοι οι Αυστριακοί αρνούνται να μετονομάσουν το αεροδρόμιο τους σε "Άρλοντ Σβαντσενέικερ" ή "Το αεροδρόμιο των γύφτων" όπως πρότεινε ο Πάνθυμος με αποτέλεσμα
η Γερμανία να θέσει βέτο στη συμμετοχή της Αυστρίας στην Eurovision. Οι Αμερικάνοι ασκούν πιέσεις στην Γερμανία η οποία αναγκάζεται να συμβιβαστεί και να δεχτεί ένα σύνθετο όνομα για όλες τις χρήσεις. "Νέος Χιτλερ" ή "Νότιος Χίτλερ" φαντάζουν οι πιο πιθανές λύσεις. Η Αυστρία όμως θα αποδεχθεί μόνο μια προσορινή λύση για την φετινή Eurovision και το όνομα στο οποίο θα καταλήξουν είναι Αεροδρόμιο "Πρώην Αυστριακός Φασίστας Αδόλφος Χίτλερ" ή Π.Α.Φ.Α.Χ. με τους χρήστες του να ονομάζονται Παφάχες για όσο διάστημα βρίσκονται στον χώρο.

Τελικά η Αυστρία θα συμμετάσχει στην Eurovision με μια γλοιώδη ποπ μπαλάντα τιτλοφορούμενη "Ο Ναζιάρης Adolf" και θα καταταγεί τελευταία. Η Γερμανία θα καταταγεί μια θέση πιο ψηλά αλλά το γεγονός θα πανηγυριστεί σαν μεγάλη νίκη στην Mutterland με τον Πανίκεν "the nazi dwarf" να κομπάζει πως αποδείχθηκε περίτρανα η ανωτερότητα των Γερμανών απέναντι στους αθίγγανους του γειτονικού κρατιδίου.