Δευτέρα, 7 Απριλίου 2008

Ξανθός από τα παλιά.

Μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ. Έτσι κι ο ξανθός. Προπονητής ακόμα, έκανε αίσθηση με την ολύμπια ψυχραιμία που αντιμετώπιζε τις δύσκολες καταστάσεις. Στα τάιμ άουτ οι χριστοπαναγίες υπερκάλυπταν τις ιαχές των φιλάθλων ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα τα μπινελίκια λούζονταν κυρίως οι διαιτητές και η κακόμοιρη γραμματεία επειδή άργησε 5, 34 δευτερόλεπτα να σημειώσει ένα φάουλ της αντίπαλης ομάδας. Ο Σιγάλας ακόμη αναπολεί με νοσταλγία το μπουκάλι που έφαγε στο κεφάλι από τον έξαλλο ξανθό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόδοση του.

Ο Ιωαννίδης μεγάλωσε, έγινε υφυπουργός αθλητισμού αλλά ακόμη αντιμετωπίζει τα γεγονότα με το ίδιο καθαρό βλέμμα (βλ. φωτογραφία) και την ίδια νηφαλιότητα. Σήμερα προτίθεται να μετατρέψει την χρήση απαγορευμένων ουσιών από πλημμέλημα σε κακούργημα. Είμαι σίγουρος ότι ρίχνει τα παλιά καλά του μπινελίκια στην πολιτεία που δεν έχει καθιερώσει την θανατική ποινή για τέτοιες περιπτώσεις. Ο ίδιος βέβαια θα προτιμούσε να τους σκοτώσει στο ξύλο, να τους πυρπολήσει και μετά να καννιβαλίσει τα απανθρακωμένα τους πτώματα(βλ. φωτογραφία) .

Η επίσημη εκδοχή για την υπόθεση ντόπινγκ όπως φαίνεται θα είναι ότι κάποια κίτρινα ανθρωπάκια από μια μακρινή χώρα μπερδεύτηκαν από το πολύ ρύζι και έβαλαν μαζί με τα αμινοξέα και την ακριβή δοσολογία τριών παράνομων και πανάκριβων ουσιών ώστε να δημιουργήσουν ένα ισχυρό αναβολικό κατά λάθος. Με αυτό στο νου ο Υφυπουργός σκέφτηκε ότι αν μετατρέψει την ποινή των αθλητών σε κακούργημα, θα αποτρέψει αποτελεσματικά τα κίτρινα ανθρωπάκια να μπερδεύουν κατά λάθος ακριβείς δόσεις αναβολικών με αμινοξέα. Αν δεν πιάσει αυτό όμως, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πάει στην Κίνα και τους σπάσει όλους στο ξύλο ενώ γαμωσταυρίζει τον Μάο και την κινεζική διαιτησία.