Σάββατο, 5 Απριλίου 2008

Έξω οι Η.Π.Α από το ΝΑΤΟ !

Macedonia is a town in Pickens County, Alabama, United States. At the 2000 census the population was 291.

Τα παραπάνω τα βρήκα στο wikipedia. Αποτελούν ένα μόνο παράδειγμα της προσπάθειας υφαρπαγής του ονόματός "Μακεδονία" από τις Η.Π.Α.! Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες έξι πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με την ονομασία "Macedonia" ή "Macedon". Στο wikipedia γίνεται ξεκάθαρη η αλυτρωτική προπαγάνδα των Αμερικάνων . Διαβάζουμε συγκεκριμένα :
"Macedon is a town in Wayne County, New York, United States" και συνεχίζει : "The town is named after the ancient Kingdom of Macedon, the birthplace of Alexander the Great".

Ποιος άραγε μας εγγυάται ότι στο μέλλον οι Αμερικάνοι δεν θα διεκδικήσουν εδάφη της ελληνικής Μακεδονίας; Ποιος μας εγγυάται ότι αύριο οι αράπηδες της Alabama δεν θα διεκδικήσουν την ιστορία μας και ότι η ΚΚΚ δεν θα αντικαταστήσει την λευκή στολή της με την περιβολή των αρχαίων Μακεδόνων στρατιωτών; Μπορούμε να είμαστε σύμμαχοι με μια χώρα που προφανώς δε μας σέβεται; Η απάντηση είναι : "Κανείς", "Κανείς" και "Όχι". Η Ελλάς οφείλει να απαιτήσει τον αποκλεισμό των Η.Π.Α. από το ΝΑΤΟ λοιπόν, ώσπου να λυθεί το ζήτημα του ονόματος που μόλις προέκυψε.